Suun ja hampaiden terveystietokeskus

Hammasharja kaikenlaisiin hymy, suunniteltu mukavuutta ja tuloksia ajatellen.

Hammasharjat

Colgate Kids tuotteet tehdä harjaamalla hauskaa ja kannustaa rutiinikäyttöön.

Lasten hammasharjat

Täytä suun hoito-ohjeita varten terveempiä, raikkaampi suu.

Suuvedet ja hammaslangat

Jokainen hymy on ainutlaatuinen ja vaatii erilaisen hoidon. Colgate on ratkaisu jokaisen hymyn.

Haku hyödyn mukaan

Hammaskuoret – Hymyäsi kaunistamaan

Hammaskuoret ovat ohuita posliinirunkoja, jotka liitetään hampaan etuosaan antamaan hampaille luonnollinen ja kaunis ulkomuoto. Niillä voidaan korjata värjäytyneitä, vinoja, kuluneita, epätasaisia tai väleiltään poikkeavia hampaita tai hampaita, joista on lohjennut pala.

Hammaskuorityypit
Kaksi suosituinta hammaskuorimateriaalia ovat komposiittihartsi ja posliini. Molemmat näistä voi valmistaa hammasteknikko laboratoriossaan. Hammaskuoret valmistetaan erikseen ja ne kiinnitetään hampaaseen hartsiliimalla. Posliini on materiaalina hauras, mutta tiukasti hampaaseen kiinnitettynä se voi olla todella vahvaa ja kestävää. Suorat laminaattikuoret hammaslääkäri voi valmistaa vastaanotolla.

Kuinka hammaskuoret asennetaan?
Hammaslääkäri poistaa vähän hampaan pinnasta antaakseen tilaa kuorelle. Hampaasta otetaan muotti, joka lähetetään laboratorioon. Hammaskuoresta tehdään sitten suuhun ja hampaisiin sopiva. Kuori liitetään hampaaseen hartsiliimalla.

Hammaskuorien puhdistaminen
Kuoret tulisi puhdistaa, kuten omat hampaasi. Päivittäin lankaaminen ja kahdesti päivässä harjaaminen fluoritahnalla auttaa poistamaan ruokajäämiä ja plakkibakteereita. Kysy hammaslääkäriltäsi suunhoitotuotteista, joita hän voi suositella korjattujen hampaidesi pitkäikäisyyden takaamiseksi.

© Copyright Colgate-Palmolive Company 2010

Aihekohtaiset videot

Cosmetic Dentistry