Suun ja hampaiden terveystietokeskus

Hammasharja kaikenlaisiin hymy, suunniteltu mukavuutta ja tuloksia ajatellen.

Hammasharjat

Colgate Kids tuotteet tehdä harjaamalla hauskaa ja kannustaa rutiinikäyttöön.

Lasten hammasharjat

Täytä suun hoito-ohjeita varten terveempiä, raikkaampi suu.

Suuvedet ja hammaslangat

Jokainen hymy on ainutlaatuinen ja vaatii erilaisen hoidon. Colgate on ratkaisu jokaisen hymyn.

Haku hyödyn mukaan

Kuinka vaaleiksi voidaan hampaani saada?

Jo kaksi tai kolme astetta vaaleampi sävy voi luoda huomattavan eron kenen tahansa hymyssä. Tavoitteen tulisi olla omien hampaidesi optimaalinen ja luonnolliselta näyttävä valkeusaste.

Se, kuinka paljon hampaita voi valkaista riippuu monesta tekijästä. Eräät niistä ovat vaikutettavissasi (kuten käyttääkö valkaisuainetta vai ei ja kuinka suuri osuus vaikuttavaa ainetta tuotteeseen on lisätty) ja eräät eivät (kuten omien hampaidesi luonnollinen väri tai kuinka hyvin hampaasi reagoivat valkaisuun).

  • Valoaktivoitu valkaisu hammaslääkärin vastaanotolla voi maksaa noin 500 euroa ja luoda välittömästi paljon valkoisemmat hampaat.
  • Hampaidesi mukaan valmistettu suumuotti hammashoidon ammattilaiselta hankittuna maksaa yli 200 euroa, ja yleensä sitä tulee pitää muutamia tunteja päivässä tai yössä kahden viikon ajan.
  • Apteekeista ja vähittäismyymälöistä saatavat valkaisutuotteet saattavat sisältää huomattavasti vähemmän vaikuttavia ainesosia kuin hammaslääkärin tuotteet. Alhaisemmat pitoisuudet valkaisevat yleensä heikommin. Myös valkaisevat hammastahnat auttavat poistamaan värjääntymiä ja säilyttämään vastavalkaistun hymyn edullisesti.

Valkaisu ei yleensä ole pysyvää

Henkilöt, jotka eivät tupakoi tai juo kahvia tai teetä, huomaavat usein vähän jos lainkaan muutoksia hammasvärissään jopa viisi vuotta valkaisun jälkeen. Pitkän tähtäimen tuloksesi riippuvat elintavoistasi ja ruokailutottumuksistasi. Jos monen muun tapaan pidät kahvin, teen, kolajuomien, punaviinin ja muiden hampaita värjäävien tuotteiden kokonaan pois jättämistä vaikeana, saatat tarvita valkaisun kohennuskäsittelyjä säännöllisesti.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Kaikki oikeudet pidätetään.

Cosmetic Dentistry