Suun ja hampaiden terveystietokeskus

Hammasharja kaikenlaisiin hymy, suunniteltu mukavuutta ja tuloksia ajatellen.

Hammasharjat

Colgate Kids tuotteet tehdä harjaamalla hauskaa ja kannustaa rutiinikäyttöön.

Lasten hammasharjat

Täytä suun hoito-ohjeita varten terveempiä, raikkaampi suu.

Suuvedet ja hammaslangat

Jokainen hymy on ainutlaatuinen ja vaatii erilaisen hoidon. Colgate on ratkaisu jokaisen hymyn.

Haku hyödyn mukaan

Mitä tuotteita hammaslääkäriltä on saatavissa kotivalkaisuun?

Hammaslääkäriltä voi saada kaikkein tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä valkaisutuotteita kotikäyttöön. Hammaslääkärisi osaa arvioida tarpeen hampaidesi valkaisuun ja suositella sopivinta menetelmää.

  • • Kaikki hammaslääkäriltä saadut valkaisumuottimenetelmät perustuvat valkaisugeeliin, jonka vaikuttavana aineena on yleensä peroksidi.
  • • Hammaslääkärisi antaa sinulle valkaisugeeliä lisättäväksi muottiin ruiskulla tai puristimella. Valkaisugeelissä on usein joko karbamidi- tai vetyperoksidia 10–22 % pitoisuutena. Valmisteesta riippuen saat ohjeeksi pitää muottia joka päivä muutaman tunnin ajan tai yön yli tietyn ajanjakson ajan.

Hammaslääkärin avustaman muottivalkaisun hinta on yleensä yli 200 euroa, mutta saatuasi omakohtaisen muottisi sinun tarvitsee uusia vain kohennusmateriaalit valkoisuuden ylläpitämiseksi, sillä kahvi, tee, punaviini, tupakointi ja muut värjäävät tuotteet tummentavat hampaita taas pikkuhiljaa.

  • • Jos huomaat väliaikaista hampaiden tai ikenien arkuutta, kysy neuvoa hammaslääkäriltäsi. Hän saattaa suositella fluorihoitoa kotona tai kehottaa sinua keskeyttämään valkaisuprosessin joksikin aikaa.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Kaikki oikeudet pidätetään.

Cosmetic Dentistry