Suun ja hampaiden terveystietokeskus

Hammasharja kaikenlaisiin hymy, suunniteltu mukavuutta ja tuloksia ajatellen.

Hammasharjat

Colgate Kids tuotteet tehdä harjaamalla hauskaa ja kannustaa rutiinikäyttöön.

Lasten hammasharjat

Täytä suun hoito-ohjeita varten terveempiä, raikkaampi suu.

Suuvedet ja hammaslangat

Jokainen hymy on ainutlaatuinen ja vaatii erilaisen hoidon. Colgate on ratkaisu jokaisen hymyn.

Haku hyödyn mukaan

Mitä hampaiden valkaisutuotteita on saatavilla apteekeista ja myymälöistä?

Käytettävissäsi on laaja valikoima hampaiden valkaisutuotteita, kuten valkaisevia hammastahnoja, erityisgeelejä, valkaisuliuskoja ja kokonaisia valkaisupakkauksia. Nämä itsehoitotuotteet tarjoavat edullisen ja lähes kaikille turvallisen vaihtoehdon.

  • • Valkaisevat hammastahnat voivat poistaa tehokkaasti värjäytymiä toistuvassa käytössä. Ne myös säilyttävät vastavalkaistujen hampaidesi kirkkauden. Toisin kuin ammattilaismenetelmissä, kuten valkaisuaine- ja laserkäsittelyissä, harjatessasi valkaisevalla hammastahnalla saat poistettua uusia kahvin, teen, tupakan tai plakin aiheuttamia värjäytymiä. Valkaisevat hammastahnat auttavat vastavalkaistuja hampaitasi säilyttämään sävynsä.
  • • Valkaisugeelien teho perustuu hampaan pintojen ja pinttyneempien värjäytymien puhdistamiseen. Ne sisältävät erityisiä peroksidipohjaisia yhdisteitä, joten muutos hampaiden värissä on todennäköisesti huomattavampi valkaisugeelillä kuin valkaisevalla hammastahnalla pelkästään. Käytä geeliä lisäämällä sitä hampaisiin tätä varten annetulla sudilla ohjeiden mukaan.
  • • Valkaisuliuskoja käytetään myös suoraan hampaissa, ja niitä pidetään 30 minuuttia kahdesti päivässä.
  • • Hampaiden valkaisupakkauksiin kuuluu valkaisumateriaaleja, joiden peroksidipitoisuus on yleensä alhaisempi kuin mitä valkaisussa käytetään hammaslääkärin vastaanotolla. Valkaisevaa ainetta laitetaan hampaisiin käyttämällä muottia, joita on yleensä tarjolla kahdenlaisia:
    • o Muovattava suumuotti kiehautetaan ensin vedessä, minkä jälkeen siihen purraan omat hampaanjäljet. Valkaisuainetta lisätään muottiin, jota puolestaan pidetään suussa valmistajan ohjeiden mukaan.
    • o Muotoutumattoman suumuotin sisältävät valkaisujärjestelmät ovat kaikkein edullisimpia (jopa alle 25 euroa). Ne toimivat kuin yllä mainitut muotit, mutta kuumentamisen sijaan valittavanasi on eri kokoisia valmismuotteja.

Valkaisujärjestelmän valinta riippuu siitä, kuinka nopeasti haluat tuloksia, kuinka herkät ikenesi ja hampaasi ovat sekä kuinka paljon olet valmis maksamaan. Kotivalkaisumenetelmissä on aina riski saada väliaikaista aristusta hampaisiin tai ikeniin. On hyvä idea keskustella hammaslääkärisi kanssa ennen minkään valkaisutoimenpiteen aloittamista.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Kaikki oikeudet pidätetään.

Cosmetic Dentistry