Suun ja hampaiden terveystietokeskus

Hammasharja kaikenlaisiin hymy, suunniteltu mukavuutta ja tuloksia ajatellen.

Hammasharjat

Colgate Kids tuotteet tehdä harjaamalla hauskaa ja kannustaa rutiinikäyttöön.

Lasten hammasharjat

Täytä suun hoito-ohjeita varten terveempiä, raikkaampi suu.

Suuvedet ja hammaslangat

Jokainen hymy on ainutlaatuinen ja vaatii erilaisen hoidon. Colgate on ratkaisu jokaisen hymyn.

Haku hyödyn mukaan

Hammassuojat ja niiden hoito

Kun hammassuojat on saatu sovitettua suuhusi, sinun on hyvä oppia pitämään suojista huolta. Hammassuojia tulisi käyttää ainoastaan urheilun ja pelien parissa. Älä pureskele hammassuojaa, sillä saatat näin heikentää muovi- tai laminaattimateriaalin tehoa.

Hammaslääkärisi tulisi varmistaa, ettei hammassuojassasi ole teräviä reunoja, jotka voivat vahingoittaa ienkudosta tai poskia. Tarkista hammassuoja vaurioiden varalta jokaisen käyttökerran jälkeen. Välttyäksesi ienkudoksen ärtymiseltä vaihda hammassuoja, jos siinä näkyy vaurioitumisen merkkejä. Hammassuojasi säilyy pidempään, jos hoidat sitä oikein.

Hammassuoja tulee puhdistaa viileällä vedellä, hammasharjalla ja hammastahnalla käytön jälkeen käytön aikana kertyneiden bakteerien poistamiseksi. Huuhtele hammassuojasi ja säilytä sitä kotelossa huoneen lämmössä seuraavaa peliä tai treeniä varten. Muista käydä hammaslääkärissä säännöllisissä tarkastuksissa ja keskustele mahdollisista hammassuojan käyttöön urheiluyhteydessä liittyvistä kysymyksistä.


© Copyright 2009 Colgate-Palmolive Company

Suun ja hampaiden terveyden perusteet luokat