Colgate tavoittaa lapset kaikkialla maailmassa
Mahtavan hymyn vaikutuksella.

Colgate tavoittaa lapset kaikkialla maailmassa Mahtavan hymyn vaikutuksella

Kaikkialla maailmassa on lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta saada perushammashoitoa. Lisäksi heiltä puuttuu tietoa siitä, miten he voivat parhaiten huolehtia hymystään. Colgaten maailmanlaajuinen Bright Smiles, Bright Futures™ -ohjelma tarjoaa lapsille kaikkialla maailmassa ilmaisia hammastarkastuksia ja tietoa suuhygieniasta. Colgate on sitoutunut auttamaan lapsia omaksumaan koko eliniän kestäviä, hyviä terveystapoja, jotka kasvattavat itseluottamusta ja antavat perustan menestykselle – sellainen on mahtavan hymyn vaikutus.

Colgaten maailmanlaajuinen vaikutus

Colgate Bright Smiles, Bright Futures™ on yksi laajimmalle levinneitä ja menestyksekkäimpiä lasten suun terveyteen keskittyviä kampanjoita maailmassa. Viranomaisten, koulujen ja paikallisyhteisöjen kanssa pitkään tehdyn yhteistyön avulla Colgate Bright Smiles, Bright Futures™ on tavoittanut yli puoli miljardia lasta ja perhettä yli 80 maassa ympäri maailman.

 

Colgate tavoittaa lapset kaikkialla maailmassa Mahtavan hymyn vaikutuksella

Palkittu opetussuunnitelma

Colgate Bright Smiles, Bright Futures™ -ohjelman perustana on sen palkittu opetussuunnitelma. Colgaten opetussuunnitelman kehittämiseen on osallistunut alan asiantuntijoita kaikkialta maailmasta, ja aineisto antaa muun muassa ohjeita siitä, miten hampaat ja ikenet pidetään terveinä.