Total FAQ Accordion

Kuluttaja-Asiat: Kysymyksiä Ja Vastauksia

 • Ostin juuri Colgate Totalia – mistä tuotelanseerauksessa on kyse?

  Colgate on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kaikkein parhaita tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin suunhoidon suhteen.

  Colgate Totalin koostumus on syntynyt yli vuosikymmenen kestäneen kehitystyön tuloksena, ja se perustuu useisiin kliinisiin ja laboratorioissa tehtyihin tutkimuksiin. Tavoitteena on tarjota kuluttajille entistä parempia hammashoitotuotteita. Colgate Totalin uudet proaktiiviset ainesosat torjuvat bakteereja ja pitävät hampaiden lisäksi myös kielen, posket ja ikenet puhtaina 12 tunnin ajan* huolehtien koko suun terveydestä.

  Colgate Totalin mullistava koostumus tarjoaa käyttäjälle useita hyötyjä. Se suojaa tehokkaasti plakkia, ienongelmia, tahroja, hammaskiveä, vihlontaa ja reikiintymistä vastaan, minkä lisäksi se toimii uusilla tavoilla. Colgate Total taistelee bakteereja vastaan ja suojaa hammaskiillettä sekä neutralisoi pahanhajuisen hengityksen välittömästi**. Tuotteiden maut saavat suun tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta.

 • Mitä etua on Colgate Total hammastahnasta?

  Colgate Total on useiden hyötyjensä ansiosta erinomainen hammastahna! Se suojaa tehokkaasti plakkia, ienongelmia, tahroja, hammaskiveä, vihlontaa ja reikiintymistä vastaan, minkä lisäksi se toimii uusilla tavoilla. Colgate Total taistelee bakteereja vastaan ja suojaa hammaskiillettä sekä neutralisoi pahanhajuisen hengityksen välittömästi**. Uudet aiempaa paremmat maut saavat suun tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta.

  Colgate Total poikkeaa tavallisista hammastahnoista siinä, ettei se taistele bakteereja vastaan ainoastaan hampaiden pinnalla vaan vaikuttaa myös kielellä, poskissa ja ikenissä 12 tunnin ajan* suojaten koko suun.

 • Miten Colgate Total toimii?

  Uusi Colgate Total pitää huolta koko suun terveydestä aivan uudella tavalla. Colgate Totalissa on nyt uusi koostumus, jonka ainutlaatuisiin ainesosiin kuuluvat sinkki, arginiini ja fluori. Ne muodostavat proaktiivisen suojakerroksen, joka taistelee bakteereja vastaan sekä hampaiden pinnalla että kielellä, poskissa ja ikenissä pitäen huolta koko suun hyvinvoinnista.

 • Miten uuden Colgate Totalin koostumus eroaa muista hammastahnoista?

  Uudessa Colgate Totalissa on sinkkiä ja arginiinia, jotka pitävät huolta koko suun terveydestä täysin uudella tavalla. Koostumukseltaan uudenlaisessa Colgate Totalissa nämä ainutlaatuiset ainesosat muodostavat fluorin kanssa proaktiivisen suojakerroksen, joka taistelee bakteereja vastaan hampaiden pinnalla mutta pitää myös kielen, posket ja ikenet puhtaina.

 • Mitä sinkki tekee?

  Sinkki taistelee proaktiivisesti suun bakteereja vastaan ​​ja arginiini voimistaa sinkin tehoa niin, että tehokas suoja ulottuu koko suuhun – hampaisiin, kieleen, poskiin ja ikeniin.

 • Mitä arginiini tekee?

  Arginiini vahvistaa sinkin tehoa sen taistellessa proaktiivisesti suun bakteereja vastaan niin, että sen tehokas suoja ulottuu koko suuhun – hampaisiin, kieleen, poskiin ja ikeniin.

 • Onko Colgate Total antibakteerinen? / Mitkä ainesosat tarjoavat antibakteerista suojaa?

  Kyllä. Colgate Total on antibakteerinen. Colgate Total poikkeaa tavallisista hammastahnoista siinä, ettei se taistele bakteereja vastaan ainoastaan hampaiden pinnalla vaan vaikuttaa myös kielellä, poskissa ja ikenissä 12 tunnin ajan* luoden tehokkaan suojan koko suuhun. Sen uudessa koostumuksessa yhdistyvät ainutlaatuiset ainesosat, kuten sinkki ja arginiini, jotka yhdessä fluorin kanssa suojaavat koko suun.

 • Millainen uusi koostumus on muihin hammastahnoihin verrattuna?

  Emme jaa suoria vertailuja minkään tietyn tuotteen kanssa. Toteamme silti mielellämme, että tavallisista hammastahnoista poiketen Colgate Total ei taistele bakteereja vastaan ainoastaan hampaiden pinnalla, vaan sen proaktiivinen koostumus vaikuttaa myös kielellä, poskissa ja ikenissä 12 tunnin ajan suojaten näin koko suun

  Uusi Colgate Total on paljon entistä parempi. Se taistelee bakteereja vastaan ja suojaa hammaskiillettä sekä neutralisoi pahanhajuisen hengityksen välittömästi**. Lisäksi tuotteiden maut saavat suun tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta. Runsaan, positiivisen kuluttajapalautteen mukaan uudet maut on koettu erittäin raikkaiksi ja pitkäkestoisiksi.

 • Ovatko Colgate Totalin ainesosat – sinkki ja arginiini – ympäristöystävällisiä?

  Kyllä, Colgate Totalin koostumus, jossa on sinkkiä ja arginiinia, on täysin ympäristöystävällinen. Sinkki on tärkeä ravintoaine, jota esiintyy runsaasti maankuoressa. Ympäristössä sinkki esiintyy enimmäkseen mineraalin muodossa. Arginiini on luonnollinen aminohappo, joka on helposti biohajoava.

** 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen

**In-vitro