COLGATE MAITOHAMPAASTA MAHTAVAAN HYMYYN

Colgate välittää. Tähän mennessä olemme tavoittaneet yli 700 miljoonaa lasta 80 eri maassa

Dr. rabbit and kids, bright smiles, bright futures.

Colgate välittää. Tähän mennessä olemme tavoittaneet yli 700 miljoonaa lasta 80 eri maassa

Colgaten maailmanlaajuisen Maitohampaasta Mahtavaan Hymyyn™ -ohjelman kautta apua tarvitsevat lapset saavat ilmaisen hammastarkastuksen. Onnistumisen tukemiseksi heille annetaan opastusta terveellisten elämäntapojen omaksumiseen ja itseluottamuksen kasvattamiseen. Suomessa kampanjan nimi on "Maitohampaasta mahatavaan hymyyn".

 

Se On Mahtavan Hymyn Vaikutus.

Sitoumuksemme

 

Colgate tavoittaa lapset kaikkialla maailmassa
Mahtavan hymyn vaikutuksella.

Kaikkialla maailmassa on lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta saada perushammashoitoa. Lisäksi heiltä puuttuu tietoa siitä, miten he voivat parhaiten huolehtia hymystään. Colgaten maailmanlaajuinen Maitohampaasta Mahtavaan Hymyyn™-ohjelma tarjoaa lapsille kaikkialla maailmassa ilmaisia hammastarkastuksia ja tietoa suuhygieniasta. Colgate on sitoutunut auttamaan lapsia omaksumaan koko eliniän kestäviä, hyviä terveystapoja, jotka kasvattavat itseluottamusta ja antavat perustan menestykselle – sellainen on mahtavan hymyn vaikutus.

Colgaten maailmanlaajuinen vaikutus.

Maitohampaasta Mahtavaan Hymyyn™ on yksi laajimmalle levinneitä ja menestyksekkäimpiä lasten suun terveyteen keskittyviä kampanjoita maailmassa. Viranomaisten, koulujen ja paikallisyhteisöjen kanssa pitkään tehdyn yhteistyön avulla Maitohampaasta Mahtavaan Hymyyn™ on tavoittanut yli puoli miljardia lasta ja perhettä yli 80 maassa ympäri maailman.

Palkittu opetussuunnitelma.

Colgate Maitohampaasta Mahtavaan Hymyyn™ -ohjelman perustana on sen palkittu opetussuunnitelma. Colgaten opetussuunnitelman kehittämiseen on osallistunut alan asiantuntijoita kaikkialta maailmasta, ja aineisto antaa muun muassa ohjeita siitä, miten hampaat ja ikenet pidetään terveinä.

Bright smiles, bright futures millions of children reached

MILLJOONAT LAPSET OSALLISTUVAT YMPÄRI MAAILMAA