Levitämme positiivista mieltä kaikille, joka päivä

Missiomme

Levitämme positiivista mieltä
kaikille, joka päivä

Mielestämme jokainen ansaitsee hymyilyttävän tulevaisuuden

Optimismin edistäminen tarkoittaa, että olemme sitoutuneet työskentelemään terveemmän planeetan ja terveempien hymyjen puolesta.

Optimismin voima

Optimismi ei aina ole helppoa. Mutta kun siihen sitoutuu, se voi muuttaa koko elämän. Jaamme tarinoita ihmisiltä, joka ovat löytäneet rohkeuden hymyillä ja toimia paremman maailman puolesta. Toivomme, että he inspiroivat sinua toimimaan samoin!

Tarjoamme kaikille mahdollisuuden hyvään suunterveyteen

Jokaisella on oikeus terveeseen hymyyn. Siksi olemme sitoutuneet nostamaan suunhoidon standardeja kaikkialla. Haluamme parantaa suunterveyttä niin opettamalla terveellisiä tottumuksia lapsille kuin tarjoamalla uusinta asiantuntijatietoa.

Tuomme suunhoidon kaikkien ulottuville

Olemme toteuttaneet eri puolilla maailmaa laajoja uraauurtavia hankkeita, joiden tavoitteena on ollut tarjota valistusta ja resursseja suunhoitoon – ja siten mahdollisuus terveeseen hymyyn.

Tutustu hankkeisiimme

Valoisampi tulevaisuus planeetallemme

Etsimme jatkuvasti parempia ja kestävämpiä tapoja tuotteidemme ja pakkaustemme valmistamiseen. Pyrimme löytämään mahdollisuuksia vähentää muovin ja veden kulutusta sekä jätteen syntymistä. Sillä terve maapallo antaa kaikille aihetta hymyyn.

Lue lisää

recyclable toothpaste tube

VASTUULLISUUS

Aivan uusi, kierrätettävä hammastahnatuubi

 

Lisää tietoa löydät täältä

Tiedät mitä saat

Kerromme avoimesti tuotteistamme, olipa kyse vegaanisista koostumuksista, hyödyllisistä ainesosista tai ekologisesti kestävistä pakkauksistamme.

Lue lisää

Dental experts

TAPAA ASIANTUNTIJAMME

Hymysi takana on tiimi

Olivatpa kyseessä sitten toimenpiteet, joihin ryhdymme, tai valmistamamme tuotteet, asiantuntevien "hymyntekijöidemme" tiimi takaa, että tarjoamme sinulle vain kaikkein parasta.

 

Tutustu tiimiimme