Levitämme positiivista mieltä kaikille, joka päivä

Missiomme

Colgaten® Optimismin voima -aloite

Mielestämme kaikki ansaitsevat tulevaisuuden joka antaa aihetta hymyyn

Optimismin edistäminen tarkoittaa, että olemme sitoutuneet työskentelemään terveemmän planeetan ja terveempien hymyjen puolesta.

Optimismin voima

Optimismi ei ole aina helppoa, mutta kun siihen sitoutuu, se voi muuttaa koko elämän. Jaamme tarinoita ihmisiltä, jotka ovat löytäneet rohkeuden toimia paremman maailman puolesta hymysuin. Toivomme, että heidän tarinansa inspiroivat sinua toimimaan samoin!

Tarjoamme kaikille mahdollisuuden hyvään suunterveyteen

Jokaisella on oikeus terveeseen hymyyn, ja siksi olemme sitoutuneet nostamaan suunhoidon standardeja kaikkialla maailmassa. Haluamme parantaa suunterveyttä opettamalla terveellisiä tottumuksia lapsille ja tarjoamalla uusinta asiantuntijatietoa.

Tuomme suunhoidon kaikkien ulottuville

Olemmet toteuttaneet eri puolilla maailmaa uraauurtavia hankkeita, joiden tavoitteena on ollut jakaa tietoa sekä resursseja suunhoitoon - ja näin antaneet mahdollisuuksia terveisiin hymyihin.

Tutustu hankkeisiimme

Valoisampi tulevaisuus planeetallemme

Etsimme jatkuvasti parempia ja kestävämpiä tapoja tuotteidemme ja pakkaustemme valmistamiseen. Pyrimme löytämään mahdollisuuksia vähentää muovin ja veden kulutusta sekä jätteen syntymistä, sillä terve maapallo antaa kaikille aihetta hymyyn.

Lue lisää

recyclable toothpaste tube

VASTUULLISUUS

Aivan uusi, kierrätettävä hammastahnatuubi

 

Lisää tietoa löydät täältä

Tiedät mitä saat

Kerromme avoimesti tuotteistamme, olipa kyse vegaanisista koostumuksista, hyödyllisistä ainesosista tai ekologisesti kestävistä pakkauksistamme.

Lue lisää

Dental experts

TAPAA ASIANTUNTIJAMME

Hymysi takana on tiimi

Olivatpa kyseessä sitten toimenpiteet, joihin ryhdymme, tai valmistamamme tuotteet, asiantuntevien "hymyntekijöidemme" tiimi takaa, että tarjoamme sinulle vain kaikkein parasta.

 

Tutustu tiimiimme