Terveiden  hymyjen puolesta

HELPPOA SUUNHOITOA KAIKILLE

Terveiden hymyjen puolesta

Haluamme tuoda terveen hymyn jokaisen ulottuville

Ajattele, jos jokaisen ulottuvilla olisi opastusta hymyn pitämiseen terveenä. Monet ennalta ehkäistävissä ja hoidettavissa olevat suunterveyden ongelmat voitaisiin välttää kokonaan. Tämä on visiomme, ja aiomme saavuttaa sen nostamalla suunterveyden standardeja tuoteratkaisuillamme sekä tarjoamalla helppoja mahdollisuuksia terveyttä edistävien tapojen oppimiseen.

Haluamme tulevaisuuden ilman reikiä

Colgaten hankkeiden tavoitteena on tehdä suunhoidosta helppoa kaikille. Haluamme opettaa kahdelle miljardille lapselle terveyttä edistäviä suunhoidon tottumuksia vuoteen 2025 mennessä ja tuoda hyvät suuhygieniatottumukset kaikkien ulottuville.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILJARDIA TERVETTÄ HYMYÄ

Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®

Colgate BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES® -ohjelma on lähes 30 vuoden ajan tarjonnut lapsille eri puolilla maailmaa maksuttomia hammastarkastuksia ja opetusta suunterveydestä. Näin edistämme pysyvien terveellisten tottumusten omaksumista. Tuellasi olemme vaikuttaneet yli miljardin lapsen elämään. Tavoitteenamme on saavuttaa 2 miljardin lapsen rajapyykki vuoteen 2025 mennessä.

Lue lisää

 

Teemme suunhoidosta helpompaa ja helpommin saavutettavaa

Olemme sitoutuneet tekemään laadukkaista suunhoitotuotteista ja koulutuksesta helposti saatavaa yhä useammille ihmisille ympäri maailmaa. Haluamme, että kaikki saavat olosuhteista riippumatta kaikki tiedot ja työkalut, joita he tarvitsevat parantaakseen suunsa terveyttä päivittäin.

Colgaten suunhoidon keskus

Colgate Suunhoidon keskus

Onko sinulla kysyttävää suunhoidosta? Meillä on vastauksia! Vieraile Suunhoidon keskus -sivustollamme, josta löydät hyödyllisiä artikkeleita ja videoita. Pidämme sinut ajan tasalla viimeisimmistä suosituksista koskien hammasrautoja, paikkauksia, viisaudenhampaita ja muuta, jotta voit suojautua suun terveysongelmilta kaikissa elämänvaiheissa.
 

Vieraile Suunhoidon keskuksessa

Kestävät suunhoitotuotteet

VASTUULLISUUS

Läpinäkyvällä toiminnalla terveempi planeetta

 

Lue lisää