Tehokkaat Max White valkaisutuotteet

    VAALENTAA VÄRJÄYTYMIÄ
15 VUODEN
       EDESTÄ*

Molecules

TIETEESEEN PERUSTUVAA VALKAISUA
HAMPAIDEN VALKAISUN AMMATTILAISILTA

Molecules

KIILTEELLE TURVALLINEN RATKAISU

Molecules

POISTAA SYVÄ-VÄRJÄYTYMIÄ

 

 HANKAAMATTA

Molecules

KLIINISESTI TODISTETTU TEHO

 

Tieteeseen perustuvia hampaiden valkaisutuotteita

Vinkkimme valkoisempaan hymyyn

Mitä tuotteitamme kokeilleet ajattelevat?

 • USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

  Kuinka valkaisen hampaitani kotona?

  Hampaiden valkaisuun kotona on monia eri ratkaisuja, ja Colgate Max Whitelta löytyy tuotteita hammastahnasta valkaisevaan LED-valoon. Jos etsit jotain mistä voit helposti tehdä osan päivittäistä rutiiniasi, kokeile valkaisevaa hammastahnaa, esimerkiksi Colgate Max White Ultraa, joka tekee hampaistasi vaaleammat jo 3 päivässä*, tai Colgate Max White Ultimate -hammastahnaa, joka vaalentaa värjäytymiä ja keltaisuutta vuosien edestä.

  Jos haluat lisätä jotain täysin uutta rutiiniisi, suosittelemme kokeilemaan Colgate Max White Overnight -valkaisevaa kynää, joka poistaa värjäytymiä 15-vuoden ajalta** samalla kun nukut!

  *Värjäytymät, jotka johtuvat ruoasta tai juomasta, vrt. tavallinen fluorihammastahna
  **Värjäytymät, jotka johtuvat ruoasta tai juomasta, 3 viikon jatkuvan käytön jälkeen

  Voinko valkaista hampaitani yön aikana?

  Kyllä! Colgate Max White Overnight -valkaisukynä poistaa värjäytymiä 15 vuoden ajalta* samalla kun nukut, silloin kun kynää käytetään ohjeiden mukaan. Kynän sisältämä valkaiseva seerumi kuivuu hampaiden pinnalle kalvoksi, ja jatkaa vaikutustaan yön aikana kun menet nukkumaan. Voit tehdä kynästä viimeisen askeleen suunhoitorutiinissasi, ja antaa seerumin vaikuttaa samalla kun nukut.

  *Värjäytymät, jotka johtuvat ruoasta tai juomasta, 3 viikon jatkuvan käytön jälkeen

  Kuinka usein hampaita voi valkaista?

  Valkaisevia tuotteita käytettäessä, jotkut voivat kokea haittavaikutuksia, kuten hampaiden vihlontaa tai polttaava tunnetta suussa, joten niitä on tärkeää käyttää täysin ohjeiden mukaan. Valitse päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja valkaisevia tuotteita, kuten Colgate Max White Ultra -hammastahna, Max White Ultimate -hammastahna tai Colgate Max White Overnight -valkaisukynä ja LED-valkaisulaite. Jos kuitenkin koet sivuvaikutuksia, keskustele asiasta hammaslääkärisi kanssa ja he voivat opastaa sinua lisää.