Tyttö huuhtelee suunsa
Badge field

Miten löydän hammaslääkärin: Sinun välttämätön oppaasi

Published date field

 

Hammaslääkärin etsintä kannattaa aloittaa kyselemällä ystäviltä ja sukulaisilta heidän kokemuksistaan omista hammaslääkäreistään. On tärkeää löytää hammaslääkäri, jonka kanssa tunnet olosi turvalliseksi. Jos kärsit hammaslääkäripelosta, on olemassa pelkopotilaisiin erikoistuneita hammaslääkäreitä, jotka osaavat hoitaa sinua erityisesti tarpeittesi mukaan.

Vaihtoehtoina on joko kunnallinen hammashoito, jonka tiedot löydät oman terveydenhuollon sivuiltasi tai soittamalla terveydenhuoltoon, tai yksityiset hammaslääkärit. Suomessa on monia yksityisiä hammaslääkäriasemia, jotka löydät helposti internetistä.

Aika kannattaa varata ensimmäiseksi yleishammaslääkärille, joka voi ohjata sinut erikoistuneelle lääkärille jos hän näkee tämän tarpeelliseksi.

 

$altImage

Haluatko lisää suunhoitovinkkejä suoraan sähköpostiisi?

Tilaa tästä

Tämä artikkeli on tarkoitettu lisäämään ymmärrystä ja tietämystä yleistä suuhygieniaa koskien. Se ei korvaa ammattimaisia neuvoja, diagnoosia tai hoitoa. Käänny aina hammaslääkärisi tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen, jos sinulla on kysyttävää sairautta tai sen hoitoa koskien.